Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ)

Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

Πρόγραμμα Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

"Γνώση χωρίς σύνορα – Νέες ευκαιρίες"

Choose language:   gr | en

Κόστος Φοίτησης

Το κόστος φοίτησης στο πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης «Γνώση χωρίς σύνορα – Νέες ευκαιρίες» περιλαμβάνει την εγγραφή του εκπαιδευόμενου, το εκπαιδευτικό υλικό και την αξιολόγησή του μέσω διαγωνισμάτων. Το κόστος φοίτησης εξαρτάται κυρίως από το χρόνο ολοκλήρωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

 

Τα δίδακτρα καταβάλλονται σε τραπεζικό λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων εφάπαξ με την εγγραφή στην περίπτωση των Θεματικών Ενοτήτων ή σε τρεις ισόποσες δόσεις στην περίπτωση των Κατευθύνσεων - Επιστημονικών Πεδίων. Για τα χρήματα που καταβάλλονται παρέχεται απόδειξη είσπραξης.

 

Η εκπτωτική πολιτική τιμολόγησης των Θεματικών Ενοτήτων και των Κατευθύνσεων - Επιστημονικών Πεδίων καθορίζεται ως ακολούθως:

  • Εκπαιδευόμενος που επιλέγει να εγγραφεί σε περισσότερες από μια Θεματική Ενότητα θα έχει έκπτωση 15% για κάθε επιπλέον, ενώ υπάρχει ειδική τιμή για όποιον επιλέξει Κατεύθυνση - Επιστημονικό Πεδίο
  • όσοι εκπαιδευόμενοι είναι άνεργοι δικαιούνται έκπτωση 10% με την προσκόμιση της κάρτας ανεργίας που έχουν
  • ομάδες των τεσσάρων ατόμων (εγγεγραμμένων στο ίδιο ή και σε διαφορετικά μαθήματα) δικαιούνται έκπτωση 15%.
  • κάτοχοι Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων δικαιούνται έκπτωση 15%
  • στις Κατευθύνσεις - Επιστημονικά Πεδία δικαιούνται έκπτωση 10% στην εφάπαξ καταβολή.

 

Σημείωση: Κάθε καταρτιζόμενος δικαιούται έκπτωσης ΜΟΝΟ μίας εκ των παραπάνω περιπτώσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το κόστος φοίτησης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τα πεδία «Θεματικές Ενότητες», «Κατευθύνσεις - Επιστημονικά Πεδία», ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 26510 05929 ή να μας στείλετε e-mail στη διεύθυνση : atsiuris@cc.uoi.gr